Кількість
|
Вартість
|
||
|
Мануфактура Хані Баджер заснована у 2015 році та має в портфелі 7 рецептів. Головний рецепт — настоянка «На бджолах», у нашій родині його готують понад 100 років. Ми ставимо собі за мету — зібрати традиційні рецепти з кожного регіону України. Історично українські землі багаті та родючі, народ гостинний і щедрий.
Села мають багатовікові традиції й досвід виготовлення різних напоїв.
Саме вони корисні та найсмачніші, адже в них вкладена душа та щедрість українського народу! Ми беремо участь на всіх етапах виробництва, починаючи зі збирання компонентів. Вишню ми збираємо в бабусиному саду та в садибах друзів на Хмельниччині. Бджолиний підмор збираємо навесні на власній пасіці під Києвом і пасік наших друзів із Житомирщини. Шипшину збираємо на Полтавщині, малину та смородину вирощуємо самі.
Також використовуємо у виробництві мед і чай із ягід і трав власного збирання.
Наша робота починається з подяки до краю, до дарів України, любові до традицій, які передали нам наші предки, і дбайливого ставлення до довкілля — це наші пріоритети.