Кількість
|
Вартість
|
||
|
Компанія Хані Баджер – молоде покоління українців, вагому частину свого життя вони провели за кордоном та повернулись додому, щоб зайнятись власною справою та в 2015 році заснували сімейне підприємство.
Вона прагне відродити культуру вживання і виробництва традиційних українських напоїв, зберегти спадщину українських міст і селищ. Адже українцям є чим пишатися!
Історично українські землі багаті і родючі, народ гостинний і щедрий. Села мають багатовікові традиції і досвід виготовлення різних напоїв. Саме вони корисні і найсмачніші, адже в них вкладена душа і щедрість українського народу. Компания бере участь на всіх етапах виробництва, починаючи зі збору компонентів. Вишня збирається в бабусиному саду і в садибах друзів на Вінниччині. Бджолиний підмор збирається навесні на власній пасіці під Києвом і на Житомирщині, також вирощується малина і смородина.
Робота починається з подяки до краю, до дарів України, любові до традицій, які передали наші предки, і дбайливого ставлення до навколишнього середовища — це головні пріоритети Хані Баджер.