Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ром "Botucal" (званий також "Diplomatico") виготовляється з ретельно відібраної сировини на найбільшому заводі з виробництва алкогольних напоїв у Венесуелі. Назва "Botucal", яка використовують як альтернативний бренд у різних країнах, з'явилося завдяки мальовничій місцевості, де вирощують цукрову тростину для виробництва рому. Слово "botuka" в перекладі з місцевого венесуельського діалекту означає "зелені гори". Основна частина секрету успіху венесуельського рому криється в екологічно чистій сировині, що можливо завдяки природним методам культивації цукрової тростини, плантації якої розкинулися біля підніжжя гори Андіно з джерелами з чистою джерельною водою, що протікають неподалік.
1959 року на лікеро-горілчаний завод, де виготовляється унікальний ром "Ботукаль", були привезені різні системи дистиляції з усього світу. Сьогодні підприємство має 7 різних перегінних апаратів. Серед них — єдині у Венесуелі перегінні куби із Шотландії, що дають змогу надати напою чудовий солодкий і маслянистий смак, і перегінні куби з Канади, завдяки яким ром набуває потужного кремового смаку. Ще один ефективний і сучасний різновид перегону, який використовується на підприємстві, відбувається в дистиляційних "колонах", а одержувані в такий спосіб спирти з потужним, сухим і чистим смаком і витонченим ароматом використовують для молодих ромів.
Витримують ром "Ботукаль" у бочках із білого американського дуба в підвалах Hacienda Saruro від 2 до 12 років — спочатку ром "відпочиває" в бочках з-під бурбона, після чого переміщається в бочки з-під шотландського віскі. Тіто Кордеро, творець рому "Ботукаль", 2011 року був визнаний найкращим майстром міксології й відзначений найвищою нагородою "Golden Rum Barrels Awards".
Приголомшливий венесуельський ром "Ботукаль" Резерва Ексклюзива дивовижної першокласної якості стане гідним подарунком шанувальникам цього напою!
Чудовий ром 12-річної витримки "Botucal" Reserva Exclusiva зі складним букетом і багатим, насиченим смаком відзначений безліччю нагород на міжнародних конкурсах і виставках, серед яких:
- 2 бронзових, 6 срібних, 10 золотих, дві подвійні золоті медалі
- Звання "Best of Class" на конкурсі "International Tasting Competition" 2007 року
- Нагорода "Best in Category" на конкурсах "International Cane Spirits Festival" і "Polished palate International Rum Festival" 2007 і 2008 років
- Медаль із відзнакою "Master" на конкурсі "Spirits Business Rum Masters Competition" 2009 року
- Нагорода "Best Premium Gold Rum" на конкурсі "Ministry of Rum Tasting Competition" 2011 року
- Звання переможця на конкурсі "Rum Howler Awards" 2012 року
Destilerias Unidas (DUSA) — лікеро-горілчаний завод, розташований неподалік від підніжжя Анд, біля національного парку Терепаїма. Компанія була створена 1959 року та спочатку являла собою об'єднання провідних дистриб'юторів і виробників регіону, що випускають безліч найменувань алкогольної продукції — віскі, джин, горілку та лікери. Вона називалася "Licorerias Unidas SA". Випуск рому налагодився тільки з 1961 року. Провідна частина акцій і повний контроль над об'єднанням належав фірмі "Seagram" аж до 2001 року, поки марка не була придбана фірмами "Pernod Ricard" і "Diageo".
У листопаді 2002 року, вже із назвою Distilerias Unidas SA, компанія перейшла під керівництво харизматичного керівника Хосе Р.Бальєстерос Мелендес. Для виробничих площ компанії було вибрано дуже вдале місце: безпосередньо поруч із 5 цукровими заводами, національним парком "Terepaima" і свердловинами із невичерпними запасами чистої води з низьким вмістом мінералів. Крім того, місцевий клімат — + 30 °C вдень і приблизно + 6 °C вночі — у поєднанні з високою вологістю повітря забезпечують ідеальні умови для швидкого зростання цукрової тростини.
Сьогодні DUSA — це конкурентоспроможна, розвинена компанія, що зміцнилася на міжнародному рівні. Її особлива гордість і успіх — виробництво рому високої якості. І, за словами лідерів фірми, їхнє головне завдання — це задоволення їхніх клієнтів і забезпечення споживачів напоями належного рівня якості.