Кількість
|
Вартість
|
||
|
"Bijito" Junmai Ginjo — вишукане, ароматне саке з калейдоскопом фруктових, квіткових і мінеральних відтінків у смаку й ароматі. Саке виробляють із рисової маси, води та кодзі — природного ферменту, за допомогою якого крохмаль руйнується й перетворюється на глюкозу. Вода для виготовлення саке має високу якість, вона видобувається з місцевої підземної річки. Свіже та легке, це саке сподобається тим, хто хоче відкрити для себе один із найтрадиційніших і найсимволічніших напоїв Японії.
Саке розливається по пляшках за міцності 14.5% без додаткового розведення водою. Компанія Kizakura, заснована 1925 року, виробляє високоякісне саке, пиво та інші алкогольні напої, а також харчі й косметику з натуральних компонентів. Успіх компанії базується насамперед на якості рису та води з підземного джерела — найважливіших елементів у виробництві саке. Крім того, компанія поєднує у виробництві традиції й сучасний підхід, відповідно до споживчих очікувань. Головне прагнення Кізакура — дати світові оцінити всю тонкість і ароматність саке!