Графік роботи:

Будні: 07:00–22:00

Вихідні: 07:00–22:00

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань

Віскі бленд 40% Nikka Days 0.7л+2 бокали под.короб.Японія

Артикул 59009
В наявності
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
2 006.50 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко
Характеристики
Об'єм 0.7
Регіон Хоккайдо
Міцність 40%
Бренд тест Nikka
Опис

Nikka "Days" — японське віскі, створене з купажу солодових і зернових віскі заводів Miyagikyo та Yoichi. Легкі торфові акценти в смаку врівноважуються фруктово-солодовими відтінками. Віскі добре вживати як аперитив, з кавою, фруктами, сигарою.

Масатака Такетсуру — майбутній засновник винокурні "Ніка", народився 1894 року в місті Такехара, недалеко від Хіросіми. Його родині належало невелике виробництво саке, яке вело свою історію з 1733 року і яке є досі. Тому питання, за що братися в Масатака не стояло. Він старанно вчився і стажувався в університеті як хімік, готуючись очолити сімейну справу. Однак тривала подорож Шотландією 1918 року перевернула не тільки плани молодого Масатакі, але й все його життя. З цієї подорожі він привіз молоду дружину та пристрасть до віскі. У Шотландії Масатака вступив до університету Глазго та став першим японцем, який коли-небудь вивчав мистецтво виготовлення віскі. Він пройшов курси з хімії та практикувався як учень на винарні, отримуючи знання з перших рук майстра та проходячи підготовку як купажист. Пізніше Масатака стане відомим майстром купажу. 1920 року Масатака повернувся до Японії з дружиною Джессі. До створення власних заводів Такетсуру здобував свої знання й досвід на винокурні компанії "Kotobukiya", з якою 1923 року підписав 10-річний контракт. Двічі він відвідував Францію та Великобританію, вивчаючи процеси виготовлення віскі та вина. 1934 року Такетсуру побудував свій перший завод у Йоші, який завжди вважався ідеальним місцем для виробництва віскі, багато в чому схожим на Шотландію своїм гірським пейзажем, суворим кліматом і численними торфовищами. Того ж року він створює тут своє перше віскі — "Ніка". Пізніше Масатака відкрив ще один завод — "Міягікіо" на півночі архіпелагу. Крім цього, компанія "Nikka" володіє шотландським винокурним заводом Ben Nevis і заводом Dompierre в провінції Коньяк.

Сьогодні "Nikka" посідає друге місце в Японії за виробництвом віскі. Такетсуру намагався зберегти шотландський стиль і традиції у виробництві віскі: дистиляційні куби на заводах дуже схожі на шотландські, віскі дозріває в дубових бочках. Зараз усіх заповітів Масатакі Такетсуру дотримується його племінник.

Лінійка продукції, що випускається компанією, дуже широка — є як односолодове, так і купажоване віскі. 2002 року завод у Йоші став першим японським заводом, який здобув сертифікат від SMWS (Scotch Malt Whisky Society).

Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.

Більше інформації про доставку

  • Готівкою при отриманні
  • Кредитною карткою при отриманні
Вгору