Графік роботи:

Будні: 07:00–22:00

Вихідні: 07:00–22:00

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань

Вино кріпл.Мадера Full Rich Henriques % Henriques 0.5л Португалія

Артикул 56552
Очікується
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
335.00 грн
375.80 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Характеристики
Колір Червоне
Вміст цукру Солодке
Об'єм 0.5
Регіон Португалія Мадейра
Міцність 19%
Температура подавання 14°C.-16°C.
Сорт винограду Тінто Негро
Бренд тест Henriques & Henriques
Країни Португалія
Опис

Henriques & Henriques Madeira Full Rich — солодка мадера з вмістом цукру 110 г/л. Мадера виготовляється з винограду сорту Тінта Негра Моль із невеликим додаванням мальвазію, зібраного на плантаціях компанії Henriques&Henriques. Після винифікації на основі сучасних методів, вино витримувалося до 3 років у дубових бочках. Перед витримкою більшість молодих вин типу мадери проходять "Eustufagem". Цей процес складається зі зберігання вина впродовж 3 місяців у гарячому стані за температури 45 °C для того, щоб імітувати тривалі морські подорожі, які були частиною традиційного процесу старіння.

Компанія Henriques&Henriques — один із найбільших виробників мадери на португальському острові Мадейра, на ім'я якого й назване солодке кріплене вино. Сьогодні компанія має половину всіх наявних нагород у категорії кріплених вин на Мадейрі. Компанія Henriques&Henriques офіційно була створена 1850 року. Її засновником був Жуау Жуакім Енрікес (Joao Joachim Henriques). Свого часу компанія Henriques&Henriques постачала до царської Росії майже 76 тисяч пляшок мадери щорічно. Доставляють вино й у бочках.

Сьогодні компанія Енрікес і Енрікес має найбільшими висотними виноградниками на Мадейрі та постійно збільшує їхню площу. 1992 року компанія інвестувала 6 млн доларів у модернізацію й розширення виробництва. Була побудована винарня у Квінта Гранде з новітнім обладнанням для винифікації та пристроями "estufa" для нагрівання вина в сталевих чанах паром. Тут застосовуються найсучасніші технології для виробництва мадери, які дають нагоду регулювати рівень цукру для отримання різних типів вина. У поєднанні з багатовіковими традиціями це дає змогу створювати унікальні напої. Під час нагрівання вина в естуфах відбувається карамелізація цукру, розчиненого у вині, що допомагає молодим винам придбати особливий смак зрілих. Науково обґрунтована, технічно досконала сучасна технологія нагрівання вина дає змогу точно контролювати процес. Сьогодні виготовлення великих обсягів мадери було б просто неможливо без таких технологій. Процес бродіння мадери залежить від заданої температури та може тривати від 8 до 24 годин. Для напівсолодких вин бродіння триває приблизно три дні, для напівсухих — до 4 днів. Сухе вино ферментує 5-6 днів. Мадера обов'язково витримується в дубових бочках. У компанії є бочки для витримки віком понад сто років. Зазвичай купажовані вина витримуються 5, 10 і 15 років. Для традиційної мадери з винограду сорту Тінто Негра Моль витримка становить до 3 років. Зараз велика частина експорту компанії постачається до США, Канади, Британії, Німеччини, Швеції, Данії.

Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.

Більше інформації про доставку

  • Готівкою при отриманні
  • Кредитною карткою при отриманні
Вгору