Кількість
|
Вартість
|
||
|
Давні друзі та партнери Йохан дю Туа і Олівер Кірстен почали свій виноробний шлях ще в 2004 році. У цей час ними було засновано їх перший завод. Пізніше, в 2010 вони відкрили друге підприємство, головною метою якого стало створення чудових вин, які будуть орієнтовані на споживача. Виготовляють свої напої друзі тільки з якісного винограду, який отримують із Західного Кейпа. Вони завжди прагнуть вибирати в партнери тільки тих людей, які змогли б гарантувати якість виконуваної роботи. Саме тому їм вдалося створити серію вин, що удостоїлися численних нагород за упаковку і органічні характеристики.
Heart of Africa - це лінійка вин, які здатні висловити погляд африканських людей на тварин. На кожній пляшці вина є інформація про конкретний тваринному і його історії. Один напій може мати кілька тварин. Heart of Africa Dry Red порівнює з африканським жирафом, в перекладі означає «швидко ходить». Воно дійсно дуже схоже на цю тварину: виявляється це в ніжному і пікантному смаку. Для виробництва цього вина виноград вирощують в Свартланде. Виноградники тут розташовуються над морем на висоті приблизно 150-180 метрів. За рахунок того, що ґрунт здатний добре утримувати воду, для лози створюються оптимальні умови. Урожай дозріває повільно, але плоди мають інтенсивним смаком. До збору врожаю приступають в кінці лютого. Ферментують вино у відкритих баках, виготовлених з нержавіючої сталі. Далі вино відправляють дозрівати в дубові бочки.
Смак:
Це вино має неповторний ніжний і м'який смак. Його пікантність заворожує з першого ковтка. Післясмак елегантний і тонкий, простежуються фруктові нотки.
Аромат:
Це вино з приємним ароматом стиглих фруктів. Його переповнюють яскраво виражені нотки підліску, доповнені злегка вловимими тонами прянощів.
Гастрономічне поєднання:
Щоб відчути це вино по-справжньому, ідеальною парою до нього будуть будь-які страви з макаронами або локшиною. Добре напій буде поєднуватися і з копченостями, і різноманітними сирами.