Кількість
|
Вартість
|
||
|
Chacha Gianiani – традиційний грузинський напій.
Смак нагадує сонячну Грузію. Не дивлячись на міцність чачі, напій дуже м'який і обволікаючий.
Аромат заповнений нотками винограду. Добре зігріє за холодної погоди. Пити Chacha Gianiani краще невеликими чарками.
Подавати до чачі можна солодкі та солоні закуски. Але найкраще підходять традиційні грузинські страви – шашлик, чахохбілі, хачапурі.
Добре поєднується чача з квашеною капустою, твердими сирами та салатами. Не варто запивати звичайною водою. Можливе також приготування коктейлів із додаванням чачі. Чача виробляється з вичавки винограду, що залишився після виробництва вина шляхом дво- або три-разового перегону. Потім наполягають у дубових бочках для надання напою благородного смаку.
Історія чачі бере початок у далекій старовині. Його рецептура не змінюється віками.
Chacha Gianiani представляє у нас грузинську кампанію Winiveria. Це досить молода кампанія.
Вона створена у 2005 році. І за цей короткий період встигла стати відомою не лише у Грузії, а й за її межами. Д
ля виробництва чачі використовується найновіше італійське обладнання, але ніхто не забуває про традиційну грузинську рецептуру.
Принципи компанії – відповідність смакових та якісних показників світовим стандартам, тому при виробництві напою не використовуються штучні добавки та ароматизатори.