Кількість
|
Вартість
|
||
|
Рецепт джину Beefeater був створений у 1820 році Джеймсом Барроу, унаслідок чого світу було подаровано унікальний джин, з яскравим смаком та ароматом. Повний рецепт джину Beefeater відомий тільки 6 працівникам компанії, і відтоді жодного разу не змінювався. Beefeater — єдиний у світі джин, який досі виготовляється тільки в Лондоні.
Beefeater — дистильований джин. У процесі дистиляції інгредієнти поміщаються в чан разом зі спиртом і залишаються на 24 години, що дає змогу спирту просочитися запахом і смаком натуральних трав. Через певний проміжок часу спирт повільно, упродовж 8 годин, випаровується при невисокій температурі. У процесі виробництва джину Beefeater використовується тільки пшеничний спирт високого ступеня очищення, який не має запаху та дуже м'який на смак.
Висока якість джину Beefeater, дивовижний смак і чудовий аромат є результатом ідеального поєднання ретельно відібраних інгредієнтів. Ялівець, що надає джину характерний аромат, закуповується в Італії, коріандр імпортується з Румунії, Росії та Болгарії, апельсинова та лимонна цедра привозиться з Південної Іспанії, корінь дягелю, що надає квітковий відтінок аромату джину, вирощується в Голландії й Бельгії.
Отже, джин Beefeater набуває свого унікального, чистого і підбадьорливого смаку із цитрусовими та фруктовими нотками.