Кількість
|
Вартість
|
||
|
Загальна інформація:
До складу лікеру входить 56 інгредієнтів: трави, коріння, кора, фрукти та навіть деревина. При виробництві Егермейстера всі компоненти подрібнюють, заливають спиртом та водою та поміщають у дубові бочки на 12 місяців. Так відбувається перехід смаку та ароматів компонентів у спирт. Потім Jagermeister доводять до міцності 35 °, додають карамель і цукор і розливають у спеціальні пляшки, товсте скло яких чудово захищає від потрапляння сонячних променів. Єгермайстер – основа багатьох коктейлів. Але ідеальним варіантом вживання Егермайстер є його вживання в чистому вигляді сильно охолодженим (до -20; низька температура робить Егермейстер тягучим і розкриває смак багатьох інгредієнтів).