Кількість
|
Вартість
|
||
|
"Bijito" Junmai — ніжне, вишукане, тонке саке з багатогранними фруктовими відтінками в смаку й ароматі. Саке виробляють із рисової маси, води та кодзі — природного ферменту, за допомогою якого крохмаль руйнується й перетворюється на глюкозу. Для виготовлення "Біджито" Дзюммай використовується рис сорту Косі Хікарі, зерна якого були відполіровані до 70%. Саке розливається по пляшках за міцності в 14.5% без розведення водою.
Компанія Kizakura, заснована 1925 року, виробляє високоякісне саке, пиво та інші алкогольні напої, а також харчі й косметику з натуральних компонентів. Успіх компанії базується насамперед на якості рису та води з підземного джерела — найважливіших елементів у виробництві саке. Крім того, компанія поєднує у виробництві традиції й сучасний підхід, відповідно до споживчих очікувань. Головне прагнення Кізакура — дати світові оцінити всю тонкість і ароматність саке!