Графік роботи:

Будні: 07:00–22:00

Вихідні: 07:00–22:00

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань

Шампанське Bruno Paillard Прем'єр Кюве +2 келихи / Premiere Cuvee +2 glasses біле екстра-брют 0,75 л

Артикул 62853
Очікується
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
3 599.00 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Виберіть колір
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Характеристики
Колір Білий
Вміст цукру Сухе Брют
Об'єм 0.75
Виробник Bruno Paillard
Регіон Франція - Шампань
Міцність 12%
Сорт винограду Пино Менье; Шардоне; Пино Нуар;
Країни Франція
Опис

Bruno Paillard – це незалежний шампанський будинок, розташований у Реймсі. Маєток був заснований у 1981 році Брюно Пайаром, уродженцем Реймса з роду брокерів та виноградарів. У 1983 році Брюно Пайар був першим будинком у Шампані, в якому на кожній пляшці шампанського було виставлено дату дегоржажу. Брюно придбав перший виноградник маєтку у 1994 році, ділянку загальною площею 3 гектари у Кот-де-Блан. А сьогодні йому вже належать 32 гектари, 12 з яких перебувають у комунах категорії Grand Cru (Oger, Le Mesnil, Bouzy та Verzenay). Половину винограду для виробництва своїх вин він продовжує купувати у тих самих незалежних виробників, з якими почав працювати ще на початку 1980-х років. Загальний обсяг виробництва – 450 тисяч пляшок на рік. Брюно Пайяр прихильник «розумного» землеробства. Завдяки щорічному біохімічному аналізу підґрунтя, використовуються спеціальні (адаптовані) органічні добрива для кожного парцелла з тією метою, щоб потроху з року в рік довести кожну ділянку виноградників до природного балансу. Необхідно також наголосити на ролі, яку сам Брюно Пайяр грає в житті всього винного регіону Шампань. У 2001 році його обрали керівником напряму «захисту апелласьону і бренду “Champagne” у C.I.V.C (Comité Interprofessionnel des Vins de Champagne) – організації, що виникла в 1941 році і займається, в першу чергу, регулюванням взаємин між виробниками винограду та великими шампанами. також просуванням шампанських вин у світі 

Первинна ферментація кожного парцелла відбувається у окремих (відкритих) ємностях. Малоклатична ферментація починається природним шляхом, одразу після алкогольної. Наступний крок – асамбляж. У бленді невінтажних кюве присутній від 20% до 50% резервного вина. Резервні вина самі являють собою асамбляж попередніх років, аж до 1985 року. Витримка на осаді триває значно довше, ніж цього вимагає регламент апелласьону. Витримка 36 місяців на осаді + 5 місяців після дегоржажу

Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.

Більше інформації про доставку

  • Готівкою при отриманні
  • Кредитною карткою при отриманні
Вгору