Кількість
|
Вартість
|
||
|
Agavales Blanco - мексиканська текіла, вироблена у знаменитому Халіско і на 100% складається з агави. Плоди агави дозрівають близько восьми років на плантаціях місцевих фермерів до тих пір, поки не буде досягнута максимальна концентрація цукру. Традиційним методом зібрані плоди б'ють величезними молотками з дерева до досягнення м'якості, після чого їх подрібнюють за допомогою техніки. З отриманої кашки віджимають сік, який набуває 5-7% міцності після першого етапу дистиляції. Другий етап здійснюється у величезних мідних кубах, в результаті якого майбутній напій набуває прозорість, чистоту і 40% міцність.
Смак:
Легкий, свіжий, збалансований, приємний, м'який, зі злегка солодкуватими інтонаціями агави, пекучою пряною ноткою, з приємними трав'яними нюансами і тривалим фруктовим присмаком.
Аромат:
Ніжний, легкий, витончений , ненав'язливий, з пряними перцевими відтінками, легкої деревно - трав'яний інтонацією, свіжістю цитрусових акордів.
Гастрономічне поєднання:
Подається в класичному варіанті з сіллю і лаймом певної комбінації «лизни-укуси-випий».