Кількість
|
Вартість
|
||
|
Jim Beam White – американський бурбон зі світовою популярністю, продаж якого з кожним роком зростає в геометричній прогресії. Рецепт напою залишається незмінним протягом більш як двох століть. Виробництво Джим Бім здійснюється в американському штаті Кентуккі. Бурбон - віскі Америки, що має відмінну особливість: основним компонентом для виробництва напою є кукурудза, зерна якої складають більше половини сусла, що є обов'язковою вимогою. Витримують Jim Beam White у нових бочках із дуба, що пройшли попередній випал, не менше чотирьох років. Усі складові дають можливість досягти незрівнянного самобутнього смаку бурбону Джим Бім .
Смак: Багатий, насичений, незвичайний, з відтінками деревини, нотами ванілі та квітковою інтонацією, солодкими карамельними тонами. Післясмак довгий, чистий, зігріваючий.
Аромат: Інтенсивний, приємний, із насолодою карамельних нот, тонами ванілі, квітковими нюансами та пряністю спецій.
Гастрономічна сполучність: Рекомендований для вживання в чистому вигляді або з додаванням льоду. Прекрасний компонент коктейлів.
Колір: Яскравий, теплий, насичений янтарний.
Тип: Бурбон.
Регіон: США, штат Кентуккі.
Не менше 4 років у нових дубових бочках. (М.П)