Кількість
|
Вартість
|
||
|
Lagvinari, Aladasturi - червоне сухе вино, виготовлене з рідкісного автохтонного винограду сорту Аладастурі, що походить із західно-грузинського регіону Гурія.
Виноград вирощується органічними методами. Д
ля виробництва вина використовується імеретинська технологія, згідно з якою проводиться мацерація на меззі попередньо відокремлених від гребенів ягід.
Ферментація в глиняних судинах Квеврі триває 1,5-2 місяці, тобто в 2 рази менше, ніж за кахетинської технології.
Яйцеподібна форма Квеврі сприяє природній циркуляції сусла.
У результаті виходить вино з приємною кислотністю, стриманою терпкістю та рівним смаком.
Перед розливом вино не фільтрується та не освітлюється, вміст сульфітів низький.