Кількість
|
Вартість
|
||
|
Грузинське вино Khikhvi (Хіхві) компанії Winiveria (Вініверія) робиться на якісному обладнанні.
Зібрані грона пресуються, очищаються від кісточок, шкірки та ферментуються в сталевих контейнерах, в яких підтримується температура 13-15°С.
В кінцевому результаті виходить біле сухе вино солом'яного кольору зі свіжим ароматом зеленого яблука, білої смородини, агрусу та самшиту.
Приємна кислинка поєднується з фруктовими нотами, утворюючи ніжний післясмак.
Напій є прекрасним аперитивом і відмінно підходить до овочів на грилі, м'ясних страв та риби.
При виготовленні вина Khikhvi (і не тільки) працівники Winiveria використовують виноград, що зростає не менше 25 років.