Кількість
|
Вартість
|
||
|
Сорт винограду Кісі не тільки став основою вишуканого вина Winiveria Kisi (Вініверія Кісі), але й дав цьому напою назву.
Для обробки виноградного врожаю і створення білого сухого вина Вініверія Кісі використовують найсучасніші технології виробництва і спеціальне обладнання з Італії.
Смак напою вражає своєю м'якістю і збалансованістю, тут елегантно переплелися ноти виноградної кислинки і приємні фруктові тони, а затяжний післясмак став вишуканим фінальним акордом.
Основу аромату напою склав дует з кислуватих відтінків цитрусових і ніжних фруктових солодощів.
Легкий смак вина Winiveria Kisi робить його ідеальним доповненням для страв з сиру або грибів, а також напій відмінно доповнить рибні делікатеси.