Кількість
|
Вартість
|
||
|
"Manon" Tempranillo — червоне сухе вино, вироблене з винограду сорту Темпранільйо, який вирощується на землях провінції Ла Манча. Ґрунти ділянок мають вапнякову основу, верхній шар складається з пісковику. Виноград, що перебуває в оптимальному ступені зрілості, збирають першого тижня вересня. Мацерація, якій передує передферметаційний період за температури 8-10 °C, триває 10-12 днів. Ферментація протікає в чанах із неіржавкої сталі за температури 26 °C. Дозрівання вина відбувається в бариках з американського та французького дуба впродовж трьох місяців.
Bodegas Mano a Mano — господарство, розташоване в місті Альгамбра, яке складається з великого винного заводу площею понад 5 тисяч кв. м, оточеного численними виноградниками площею 300 га. У господарстві вирощують головно 30-літні лози сорту Темпранільйо, але також є старіші рослини віком понад 100 років. На виноградниках переважають піщано-глинисті ґрунти з підґрунтям зі щебеню й бурого залізняку, які забезпечують високу врожайність на виноградних плантаціях, що становить 2 кг із куща. У господарстві виробляють 5 вин, здатних задовольнити смак вимогливих споживачів: "Manon", "Mano a Mano", "Venta La Ossa" Syrah, "Venta La Ossa" і "Venta La Ossa" TNT.