Кількість
|
Вартість
|
||
|
Червоне напівсухе вино "Portuga" виготовлене з винограду сортів Каштелау, Каберне Совіньйон, Сіра й Туріга Франка. Збір врожаю відбувається з кінця серпня до середини жовтня. Виноград відділяється від гребенів і дробиться. Ферментація відбувається у резервуарах місткістю 26500 літрів із самопрограмованою системою ремонтажу та контролю температури між 28 ºC і 30 ºC. Мацерація триває 28 днів. Потім вино дозріває 4 місяці в дубових бочках.
Маєток Каза Сантос Ліма розташований зовсім недалеко від столиці Португалії — Лісабона, але може справедливо пишатися неймовірно гарною пасторальною красою своєї землі. Виноградники розкинулись на схилах пагорбів (на висоті від 100 до 220 метрів) і, крім чудового розташування, дістали всі переваги сонця і вітру з боку Атлантичного океану, розташованого всього у 26 кілометрах від володінь Сантос Ліма. Традиційно вина маєтку виробляються з автохтонних португальських білих і червоних сортів винограду. Крім виробництва вина, сім'я Сантос також вирощує фрукти, але виноградники все ж залишаються на першому плані. Перші вина господарства вийшли з льохів 1996 року та миттєво здобули визнання як місцевих, так і міжнародних експертів.
Метою виноробів Каза Сантос Ліма є виробництво вина найвищої якості. Вони є прихильниками модернізації, впровадження сучасних технологій у виробництво — як у винних погребах, так і на лінії розливу. Вина цього виробника мають чудове поєднання ціни та якості.