Кількість
|
Вартість
|
||
|
Насиченого бурштинового кольору із чудово інтегрованою структурою, щедрим ароматом стиглого яблука, цитрусів, цукатів, чаю та запашних трав.
Могутнє, але свіже у смаку з округлим таніном, обволікаючою кислотністю та фенольним багатством.
Післясмак чистий, пишний.
Вина Tchotiashvili – винятковий продукт стародавньої грузинської технології квеври, що має особливий характерний профіль, результат ручної праці та глибокої поваги до терруару.
Каха Чотіашвілі та його родина самостійно виробляють вино, на збирання врожаю запрошують друзів та сусідів, перетворюючи це нелегка праця на свято.
Лози займають скромні 4,5 гектари, серед них традиційні кахетинські сорти: мцване, сапераві, ркацителі, кисі та хіхві.
Перш ніж заснувати своє господарство, Каха вивчав класичні методи європейського виноробства і попрацював на великих заводах, але своє серце він віддав грузинському вину.
Винороб експериментує зі старим дубом, доповнюючи кахетинську технологію.
Світ заговорив про вина Tchotiashvili після успіху на WineExpo 2016 року.
Тім Аткінс виділив Tchotiashvili серед інших грузинських квеврі і дуже високо їх оцінив.