Кількість
|
Вартість
|
||
|
Чудове напівсолодке вино Sandeman Medium Sweet є одним із найбільш відомих у світі хересів.
Для його виготовлення виноград сорту Паломіно збирають у південно-східній частині Іспанії в регіоні Jerez.
Зрілі та ретельно відібрані ягоди пресують і піддають ферментації за участю хересних дріжджів, які сприяють утворенню характерної плівки flor, що оберігає вино від окислення. У певний момент вино кріплять за допомогою виноградного спирту до 15% алкоголю.
Херес упродовж декількох років дозріває в невеликих дубових бочках за системою "Solera y criaderas" (солера та кріадерас) вже в контакті з киснем.
Потім у напій додають 10% солодкого хересу Pedro Ximenez, який надає насиченому смаку вина особливу глибину, м'якість і приємну солодкість.