Кількість
|
Вартість
|
||
|
"Valcatrina" — "це Португалія в найкращому вигляді", багате, зріле вино, яке доводить, що Португалія — скарбниця якісних і цінних вин. Якість "Валькатріна" підтверджена 9 золотими медалями, здобутими на найпрестижніших міжнародних конкурсах, зокрема — на "Mundus Vini, 2016". Також вино здобуло звання "Grand Value Red of the Year" на церемонії нагородження "China Wine&Spirits Awards".
"Валькатріна" виготовлене з винограду сортів Аліканте Буше, Сіра й Туріга Насьйональ, вирощеного на сланцево-глинистих ґрунтах в Алентежу. Збір врожаю відбувається з кінця серпня до середини жовтня. Роздрібнений виноград піддається попередній мацерації за низьких температур упродовж доби. Алкогольна ферментація відбувається в баках із неіржавкої сталі за контрольованої температури, що не перевищує 27 °C, упродовж 12 днів. Потім вино витримується 7 місяців у французьких і американських дубових бочках.
Маєток Каза Сантос Ліма розташований зовсім недалеко від столиці Португалії — Лісабона, але може справедливо пишатися неймовірно гарною пасторальною красою своєї землі. Виноградники розкинулись на схилах пагорбів (на висоті від 100 до 220 метрів) і, крім чудового розташування, дістали всі переваги сонця і вітру з боку Атлантичного океану, розташованого всього у 26 кілометрах від володінь Сантос Ліма. Традиційно вина маєтку виробляються з автохтонних португальських білих і червоних сортів винограду. Крім виробництва вина, сім'я Сантос також вирощує фрукти, але виноградники все ж залишаються на першому плані. Перші вина господарства вийшли з льохів 1996 року та миттєво здобули визнання як місцевих, так і міжнародних експертів.
Метою виноробів Каза Сантос Ліма є виробництво вина найвищої якості. Вони є прихильниками модернізації, впровадження сучасних технологій у виробництво — як у винних погребах, так і на лінії розливу. Вина цього виробника мають чудове поєднання ціни та якості.